ATLETIK i Viborg AM

Vi tilbyder atletiktræning for både børn og voksne og har gode træningsfaciliteter på Viborg Atletik Stadion.

Lige ved og næsten ved NM X. Status i sidste ende blev en 6. plads i et utrolig stærkt og homogent felt. Kun 35 sekunder mellem den vindende løber og nr. 14! Kun 2 sekunder optil bronzen, som ellers længe lå til at vinde… indtil jeg faldt i det sidste meget mudrede sving, kæmpe nedtur!

Om løbet fortæller Thijs:

Løbet blev løbet lige udenfor Göteborg. Da starten gik tog jeg plads bagerst i feltet velvidende om, at der skulle løbes seks omgange af 1500m, hvoraf 900m af på hver omgang var meget mudrede i tungt græs.

Ude på tredje omgang rykker jeg lidt op fra en 16-18 plads til omkring nr. 10. På fjerde omgang kommer et kraftigt ryk fra en svensker, og jeg reagerer direkte og indleder forfølgelsen. Muligvis lidt for tidligt og jeg brugte måske unødvendige kræfter. Ude på 5. omgang er han hentet og vi er nu kun to svenskere og to danskere tilbage. Kort efter rykker Ole Hesselbjerg og den ene svensker ryger af, mens jeg rofiterer af den anden svensker ihærdige forsøg på at indhente Ole. Med 1500m igen er der samling og med 1000m igen rykker svenskeren som ingen kan svare igen på. Jeg slipper Ole med 700m til mål og med 300m igen kommer en svensker forbi mig på nedløbet. En løber jeg er sikker på, at kunne tage i en spurt. Men i sidste sving falder jeg og i løbet af de 3-4 sekunder jeg bruger på det kommer der yligere tre mand forbi. Jeg henter den ene med 20m igen og ender på en lidt skuffende 6. plads - mest pga. styrtet. For ellers var jeg godt med dybt ind i finalen, og gjorde alt jeg kunne.

Thijs ser nu frem mod EM Cross i starten af december.

Seneste nyt - Atletik

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024 -

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.