Træningen i Avis-maraton

Halvmaraton
At gennemføre en hel eller halv maraton er ikke noget, man bare gør fra den ene dag til den anden. Det kræver træning. God træning.

I Avis-maraton bliver din træning tilrettelagt af erfarne og kvalificerede folk fra Viborg Atletik- og Motionsforening. De ved, hvordan netop du bedst, sikrest og hurtigst kommer i en form, hvor du kan nå målet. At gennemføre en hel eller halv maraton.

Du får et løbeprogram, hvor længden og intensiteten af træningen er afpasset din fysiske formåen. Det gør det mere overskueligt at gå i gang med træningen, og du undgår lettere skader og at køre sur i træningen.

Samtidig er det vigtigt, at det er sjovt at træne. Derfor byder Avis-maraton også på masser af socialt fællesskab. Både ved konkurrencer men også ved de fælles træningspas, som du kan deltage i en gang om ugen.

Hver torsdag klokken 19 er der fællestræning. Løbeturene tager udgangspunkt fra Viborg Atletikstadion på Vinkelvej.

 

 
 


Fællestræning:
Fællestræningen foregår på den måde, at løberne deles op i otte tempogrupper.

De hurtigste løbere løber med en hastighed på under fem minutter pr. kilometer. I de øvrige seks grupper sørger en træner i hver gruppe for at lægge et fast tempo, der svarer til:

- sub 5.00 min/km (hurtigere end 5.00 min/km)
- 5.00 min/km
- 5.30 min/km
- 6.00 min/km
- 6.30 min/km
- 7.00 min/km
- 7.30 min/km
- 8.00 min/km

På den måde kan alle finde en gruppe, som passer til deres løbetempo.


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her