Løbeudstyr

En af fordelene ved at løbe er, at du ikke behøver investere flere tusinde kroner i udstyr. Det eneste "must" er et par gode løbesko. De er en forudsætning for at undgå skader og overbelasning af dine ankler, knæ og ryg.

Når det er sagt, så kan det dog være en god idé at skrive noget løbegrej på ønskesedlen til jul. For eksempel kan en langærmet løbeundertrøje med vindtæt forstykke gøre det betydeligt mere tillokkende at bevæge sig ud i vintermørket for at træne.

Løbestrømper - og for kvinder en god sports-bh - er også med til at gøre livet lettere som løber. Men - igen - det er ikke en forudsætning for at være med i avis-maraton

Fælles indkøb

 

Når du deltager i Avis-maraton har du mulighed for at købe løbetøj til rimelige priser – tøjet er på ingen måde en forudsætning for at løbe, men nogle gange kan det rigtige udstyr gør det lidt lettere at bevæge sig ud i vintervejret for at træne.Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her