Maj måneds løber 2013 - Bjarne Sloth Rasmussen

Bjarne Slth Rasmussen

Maj måneds løber er Bjarne Sloth Rasmussen fra Viborg

Hvad laver du når du ikke løber ?
Gift med Hanne Blach Rasmussen  siden ? - ja det er mange år. Har 2 piger, som begge bor i Aarhus. Den ældste er uddannet Rudolf Steiner pædagog og går nu på Kunst Akademiet i Aarhus. Hun har sammen med en anden kunstner et lille værksted med keramik og billeder og bor sammen med Sergio, som er arkitekt og multimedie designer.

Den yngste (1985) er uddannet socialrådgiver og arbejder i Randers, er gift med Kasper, som er lærer på Katerdalskolen i Viborg og sammen har de Asta på 1,5 år - ja så er jeg jo morfar, dejligt.

Jeg er uddannet tømrer. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, siden 1984 inden for transport branchen – opbygning og service. www.v-c-s.dk

Min fritid bruges på lidt løbetræning i Avismaraton, og jeg er også medlem af cykelklubben, har en kajak hvis jeg skulle få lyst til at tage en lille tur på søerne.

Jeg er i bestyrelsen i Dayz Rønbjerg, hvor vi har et hus og lige tager op og slappe af. Jeg er også i bestyrelsen i Viborg AM, styregruppen i Avismaraton samt div. udvalg. Som trænerformand står jeg for det praktiske ved Avismaratontræningen og div. løb.

Jeg samler også på ure, har lidt godt at vælge imellem.

Hvornår og hvorfor begyndte du at løbe ?
Jeg meldte mig til Avismaraton 2003 til walk & run.
Jeg tror nok der snart skulle ske lidt med vægten. Der blev trænet og jeg blev klar til Avishalvmaraton. Viborg Stifts Folkeblad fulgte mig og vægten skulle helt ned på 100. Fotografen var klar med vægten lige efter målstregen, og det lykkedes, så blev det også til en avis side.

Hvor ofte løber du ?
Jeg løber 3 gange om ugen, tirsdag løber vi hjemmefra og ca. 10-12 km. Torsdag med Avismaraton og søndag gerne en morgentur på ca. 10 km. hvor vi så har morgenbrød med hjem.

Hvilket mål har du for dit løb ?
Jeg har løbet 5 marathon-løb og mange halvmaraton, så jeg har nået det jeg satte mig for. Men har ikke lige noget løbemål pt -  andet at give alle nye og gamle løbere en god oplevelse, når de melder sig ind i Viborg AM. Jeg skal til VM halvmaraton næste år i København med motionsløberne.

Hvad er din bedste løbeoplevelse ?
Min bedste løbeoplevelse var da jeg løb over målstregen til mit første Avishalvmaraton.
Mit først Hamborg Maraton og Copenhagen Maraton med Hanne.

Og så er der selvfølgelig alle de gode oplevelser, som man får som medlem i løbeklubben med mange gode løbevenner. Vi mødes til fødselsdage, højtider og 24 timersløb mm.


Hvad er din værste løbeoplevelse ?
Der er ikke nogen værste, alle løbeoplevelser er gode!

Der var en hård træningstur forud for Hamborg, en vinter tur med is og sne. Vi tog bussen til Ørum og løb i Vels Bakker og tog banestien til Viborg, 27 km. med sne og is, det var noget af en udfordring.


Hvad tiltaler dig ved Avis-Maraton konceptet ?
Jeg synes det er et godt koncept, hvor der er plads til alle. Jeg ser det desuden også indefra og ved, hvor meget arbejde der er med at arrangere løb, foredrag, gøre klar til Walk & talk og Walk & Run samt Avismaraton opstart, 10 km. test mm,  sammen med mine gode bestyrelseskolleger og trænerkolleger. Uden dem ingen Avismaraton.


Har du et godt løbe råd til andre ?
Ja – de skal selvfølgelig melde sig ind i en god løbeklub, hvor man kan få gode råd og vejledning og ikke mindst en  træningsplan, gode holdkammerater og godt humør under træningen.
Hav gode løbesko og væskebælte samt klubtøj -og følg træningsprogrammet.


Er du også løber om 5 år ?
Ja det er jeg. Nu får vi jo et nyt klubhus -  det glæder jeg mig meget til, da det giver sammenhold i klubben og er med til at holde på løberne, så nemt slipper I ikke.


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her