Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Randers Atletik Frejas nye atletikhal nåede lige at blive færdig til weekendens danske indendørsmesterskaber for Masters. Fire Mastersatleter fra Viborg AM deltog og fik flotte resultater og podieplaceringer, en enkelt dansk rekord blev det også til.

Før DM stævnet var der officiel åbning af hallen med taler og opvisningsløb. Emil Kortbæk Aarestrup, Viborg AM, deltog på 1500 m, hvor han med tiden 4.17.82 var med til at indvie de blå løbebaner.

Viborg AM havde to kvinder med til DM, begge i aldersgruppen 65-69 år:
Ingerlise Villum Jensen blev dansk mester på 800 m med 3.02.37 og hun vandt også 1500 m med 6.23.51.
Sonja Sieg Stigsen blev dansk mester på 60 m med 10.78, 60 m hæk med 13.70 (DR K65) og trespring med 6,76.

Viborg AM havde to mænd med i aldersgruppen 60-64 år:
Benedikt Kristthorsson blev dansk mester i længdespring med 3,84, mens det blev til sølv på 60 m med 9.23. Desuden blev det til to bronzemedaljer, 200 m med 32.31 og kuglestød 8,93.
Jens Peter Jensen blev dansk mester i trespring med 5,57 og fik sølv i kugle med 9.00 og i højde med 1,07.

Næste opgave bliver de Nordiske Indendørs Mesterskaber for Masters i Stockholm i marts måned, hvor Ingerlise Villum Jensen og Sonja Sieg Stigsen er blandt deltagerne.