Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Weekenden stod i finalernes tegn i Dansk Atletikforbunds turneringer for Ungdom, Junior og Masters.

Ballerup Atletikstadion lagde baner til alle finalerne; lørdag afgjorde ungdom og juniorholdene deres indbyrdes kampe og søndag var de "lidt" ældre atleter på banen. Viborg AM og Hvide Sande alliancen var med begge dage. Lørdag med et pigehold 12-15 år, læs mere om deres bedrifter i en anden artikel her på siden!

Søndag blev finalerne i Masters turneringen afviklet, her havde Viborg/Hvide Sande alliancen vundet de indledende runder i Vestdanmark og blevet nr. 3 i MIX-rækken. Nu blev der så kæmpet landsdækkende om de danske holdmesterskaber. Kvindeholdet består af Ingerlise Villum og Sonja Sieg Stigsen fra Viborg AM samt Kirsten Onsberg og Karin Bønnerup fra Hvide Sande, og fire kvinder kan lige netop dække holdkampens 11 øvelser inden for løb, spring og kast. Der blev arbejdet godt på banerne og efter den afsluttende stafet, skulle mesterskabet placeres. Da viste det sig, at Viborg/Hvide Sande og Aalborg Atletik havde nøjagtig samme antal points på førstepladsen, også samme antal 1. pladser i disciplinerne, men da Aalborg havde flest 2. pladser, gik mesterskabet til dem og Viborg/Hvide Sande måtte nøjes med sølvmedaljerne.

MIX holdet endte på 6. pladsen af de 13 hold i rækken.

Atletik er er individuel sportsgren, - men også en holdsport, hvor man gør hinanden gode og lige kan give sig lidt ekstra for holdet ;-)