Seneste nyt

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.

Læs mere …

DGI Landsmesterskaber inde

11.02.2024

Hele ni landsmesterskaber, en andenplads og en tredjeplads var hvad seks godt kæmpende unge atleter fra Viborg AM fik med hjem fra DGI’s Landsmesterskaber, der blev afviklet lørdag den 10. februar i atletikhallen i Randers.

Læs mere …

Det sker...

Vores afdelinger

•    Gratis deltagelse i serieløbet ”Rundt om Søndersø” søndag den 3. marts 2013
    •    Søndersø Duathlon lørdag den 16. marts 2013
    •    Gratis deltagelse i 10 km testløb søndag den 17. marts 2013

Serieløb ”Rundt om Søndersø” søndag den 3. marts 2013

Alle kan være med – uanset om du løber hurtigt eller langsomt.
Tilmelding til løbet sker på Viborg Atletikstadion, Vinkelvej 32, 8800, Viborg fra kl. 09.15-09.45 på løbsdagen. Det er gratis at deltage for medlemmer af Viborg Atletik og Motion. Øvrige deltagere betaler 25 kr. i startgebyr for hvert løb man deltager i. Alle er velkomne til at deltage i løbene. Der tages tid på hver enkelt løber og resultaterne vil kunne ses på hjemmesiden www.viborgam.dk.

Start og mål er placeret på Søndersøstien nedenfor Viborg Atletikstadion. Serieløbet starter kl. 10.00.

Ruten er en omgang rundt om Søndersø (5,72 km).

Serieløbene afvikles den første søndag i månederne fra oktober 2012 frem til og med april 2013, i alt 7 gange.  Efter de syv løb kåres en samlet vinder for kvinder og for herre. De fire bedste placeringer i løbet af sæsonen tæller med. Ved point lighed bliver den samlede tid afgørende for den endelige placering.

Søndersø duathlon lørdag den 16. marts 2013

Er du til løb og cykling – så afvikler vi for anden gang Søndersø Duathlon med udgangspunkt fra Viborg Atletikstadion, Vinkelvej 32. Søndersø Duathlon starter kl. 10.00.

Der er to distancer:
    •    Kort:  6 km løb – 17,5 km cykling – 3 km løb
    •    Lang: 6 km løb – 30 km cykling  - 6 km løb

10 km testløb søndag den 17. marts 2013

Årets 10 km testløb afvikles søndag den 17. marts med start kl. 10.00 ved Sønæs i Viborg.

Ruten går rundt om Søndersø og efter halvanden omgang rundt om søen, er der mål på det grønne areal ved Golf Hotel Viborg. Ruten vil være afmærket med kilometerskilte.

Alle, som er tilmeldt Avis-Maraton i Viborg, deltager gratis, og der er forhåndsreserveret et nummer til hver deltager. Udlevering af numre finder sted ved ”B67's klubhus” på Sønæs fra kl. 9.15.

Derudover kan alle øvrige medlemmer af Viborg AM deltage gratis i løbet. Tilmelding finder sted ved nummerudleveringen.

Under - og efter løbet
Efter 4 km og i målområdet er der væske og frugtdepot. Der vil ikke være temposættere med i løbet, så find dit eget tempo.
Der vil være adgang til toiletter i startområdet. Overtrækstøj kan afleveres før start og kan efterfølgende afhentes ved målområdet.

Der er et begrænset antal parkeringspladser ved Sønæs, så parker ved Golf Hotel Viborg og ved Søndersøparken. Det er også tilladt at tage cyklen!

Resultatliste
Alle løbere skal bære det udleverede startnummer på brystet. når de skal passere målslusen. Der tages tid på alle løbere.