Seneste nyt

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.

Læs mere …

DGI Landsmesterskaber inde

11.02.2024

Hele ni landsmesterskaber, en andenplads og en tredjeplads var hvad seks godt kæmpende unge atleter fra Viborg AM fik med hjem fra DGI’s Landsmesterskaber, der blev afviklet lørdag den 10. februar i atletikhallen i Randers.

Læs mere …

Det sker...

Vores afdelinger

Kim Hansen er en mand af få ord og gør sjældent meget væsen af sig.

I 2014 har han bl.a. vundet 100 miles løbet på Mors i overlegen stil, han også er blevet danmarksmester i 24 timers løb og endeligt udtaget til at repræsentere Danmark ved VM i 24 timers løb.

Det var frem til d. 2. november muligt, at nominere kandidater til Årets løber 2014.

Viborg Atletik & Motion har medlemmer i alle kategorier. Motionisten der løber for at holde bevægeapparatet i gang. Super motionisten der er blevet fanget af kampen mod uret og gerne vil være bedre. Eliteløberen, som indenfor netop sin disciplin gør blandt landets absolut bedste.

Der er indkommet nomineringer på løbere fra alle kategorierne.

Valget faldt på en løber, som 9 ud af 10 dage ikke gør meget væsen af sig.  En løber som går ydmygt til opgaven – det være sig træning såvel som konkurrence.

Kim Hansen er respekteret af alle – både i klubben, men også rundt omkring i det landet.

Han lever et stille liv i klubregi, men gør bestemt klubben ære... både med sine resultater og sine væremåde.

I 2014 har han bl.a. vundet 100 miles løbet på Mors i overlegen stil. Ligesom han også er blevet danmarksmester i 24 timers løb.

Næste store mål er VM i 24 timers løb, som afvikles i Torino til april. Det er første gang Kim er udtaget i landsholdsregi.

Det sværeste i forbindelse med valget og kåringen af Årets løber har sådan set været, at få overrakt "prisen"... men tirsdag aften lykkedes det.