Træningskonceptet Løb-Motion

Har du en drøm om at komme i form - prøv Løb-Motion

Sidste weekend blev hun nr. 7 ved Berliner Fraunlauf 10 km. Kun 5 dage senere vandt Louise Bækby Hansen suværent samme distance ved natteløbet i Billund. Også Ivan Riise og Anders Bach røg til tops på 10 km distancen ved at blive henholdsvis nr. 6 og 7.

Sidste weekend blev hun nr. 7 ved Berliner Fraunlauf 10 km. Kun 5 dage senere vandt Louise Bækby Hansen uværent samme distance ved natteløbet i Billund. Også Ivan Riise og Anders Bach røg til tops på 10 km distancen ved at blive henholdsvis nr. 6 og 7.

Louise krydsede målstregen i tiden 36.25 kanp fire minutter før løbets nr. 2. Louise fortæller:
- Jeg fandt godt flow og god rytme. Efter kort tid fik jeg mig hægtet på en herre-løber og så gik det elelrs bare godt derfra.

1200 lys lyste landingsbanen op natten mellem 15. og 16. maj, da Billund Lufthavn afholdt Billund Runway i anledning af lufthavnens 50 års jubilæum. Der var samlet afgang fra Viborg kl. 00.30 fredag d. 16. maj og godt 15 Viborg AM løbere deltog. Størstedelen af løberne træner til dagligt med Maratongruppen, men også klubbens unge løbere var repræsenteret ved Ivan og Anders, mens Louise repræsenterede klubbens hurtigste løbere.

3 distancer – 5000 løbere
I alt stillede 5000 løbere til start fordelt på 5 km, 10 km og halvmaraton. Særligt på 10 km blev der løbet stærkt og mange løbere kunne efter løbet glæde sig over solide forbedringer af PR. Flere ting indikerer dog, at ruten var målt forkert op, og således kun var knapt 10 km. Løbsarrangørerne har i skrivende stund ikke meldt noget officielt ud. Et er dog sikkert: flere løbere stod i løbet af fredagen tilbage med en meget tom fornemmelse!

Børnehjertefonden
Udover at markere Billund Lufthavns 50 års jubilæum var formålet med løbet også at samle penge ind til Børnehjertefonden. Således var der sparet på præmierne og andre tiltag, så flest mulige midler kan gøre glæde i en god sags tjeneste. Der blev i alt samlet 650.000,- kroner ind.