ATLETIK i Viborg AM

Vi tilbyder atletiktræning for både børn og voksne og har gode træningsfaciliteter på Viborg Atletik Stadion.

Med en utroligt veldisponeret løb og en flot placering som nr. 4 viste Thijs Nijhuis ved søndagens 5000 m finale ved Universiaden endnu en gang, at træning betaler sig og at han bliver klogere og bedre til at kontrollere sit løb når det gælder.

Thijs løb efter at slutte i top 5 og sådan blev det, da han i tiden 14:12,83 løb i mål som nummer fire efter et løb, hvor Thijs hele tiden var i kontrol og sikkert bevægede sig op gennem feltet. Om løbet fortæller han:
- Jeg havde lagt en taktik, hvor jeg ikke fokuserede på vinderen. Han er i særklasse og har løbet 5000 meter på 13:09 tidligere. Han vandt også sikkert. I stedet holdt jeg mig med fremme hos de næste. Jeg lå nummer ni efter en kilometer, og så begyndte jeg at overhale flere af konkurrenterne.

Læs hvad Viborg Stifts Folkeblad skriver om præstationen her >

Thijs fordøjer i øjeblikket de mange oplevelser og turen, som på mange måder får en særlig plads på den efterhåden lange liste over mindeværdige løbeoplevelser.
Efter en lang hjemrejse venter et par dagens afslapning inden turen går mod Bornholm og motionsløbet Etape Bornholm i uge 30. Her får Thijs  - foruden sin familie - også selskab af knap 40 klubkammerater fra Viborg AM.

Seneste nyt - Atletik

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024 -

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.