Træningskonceptet Løb-Motion

Har du en drøm om at komme i form - prøv Løb-Motion

I weekenden deltog 18 af klubbens unge atleter i Vestdanske Ungdomsmesterskaber, VDMU i Randers. Det blev til i alt 10 guldmedaljer, 8 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer. Derudover blev der sat mange flotte personlige rekorder og to klubrekorder.

Det var herligt at kunne overvære et rigtigt stævne igen, hvor den eneste synlige corona-restriktion, der blev bemærket, var fravær af håndtryk de utallige gange de unge Viborg-atleter betrådte præmieskamlen.

LØBEHOLDET
11 af klubbens unge løbere deltog ved mesterskaberne, og de gjorde det rigtig godt. Ud over medaljer og PR, blev alle løbere belønnet med Ingerlises gode banankage.

Lørdag startede med 600 m for de to 13- årige piger:
Caroline Christensen Nordentoft vandt i tiden 1.49.67 (PR), hvilket også er klubrekord
Sara Pedersen havde også et flot løb, hvor det blev til en 5. plads i tiden 1.58.96 (PR)

Dernæst løb 7 af klubbens drenge/unge mænd 1500 m med stor succes:
Lynge Mejlvang Hansen (14-15 år) vandt gruppen i tiden 4.48.66
Emil Møller Schmidt (14-15 år) fik bronze i ny PR: 4.53.29
Noa Nielsen (14-15 år) sikrede sig en flot 4. plads med dagens største PR: 5.01.64
Bastian Lindholt Poulsen (14-15) havde debut på distancen og blev nr. 6 i tiden 5.49.49
Lasse Boesenbæk (16-17 år) løb sig til en flot sølvmedalje og ny PR i tiden 4.19.23
Frederik Mangor Madsen (18-19 år) blev nr. 4 i tiden 4.31.6
Johan Enevoldsen (20-22 år) løb en sølvmedalje hjem i tiden 4.40.69

Fire af drengene stillede igen til start på 800 m søndag, og her blev løbet rigtig stærkt:
Emil inkasserede endnu en bronzemedalje i ny PR på 2.21.58
Noa blev nr. 6 i tiden 2.29.55 (tæt på PR)
Bastian hentede en 7. plads og en ny PR med tiden 2.40.29
Lasse vandt sin gruppe og blev vestdansk mester i ny PR på 2.04.40

På 3000 m blev der løbet taktisk med to tætte opgør for de deltagende viborgensere:
Lynge blev henvist til andenpladsen i tiden 10.17.71
Mathilde Meedom Larsen (16-17 år) vandt sit spurtopgør og blev vestdansk mester i tiden 10.13.92

Sluttelig var der en enkelt deltager på 5000 m:
Noah Brendholdt (16-17 år) fik en flot PR og guld i tiden 17.59.17

ATLETIKHOLDET
7 af de unge atleter fra atletik stillede til start, heraf fire, der oplevede deres første vestdanske mesterskaber, og det bliver ikke deres sidste!

Hos piger tolv år tog Caroline-Marie Rytter Nielsen medaljer i de tre discipliner, som hun deltog i: Sølv i 80 m i 11.51 (PR), guld i længdespring med 4,46 m (PR), mens 11.71 (PR) gav sejren på 80 m hæk, og det er ny klubrekord for piger 12 år.
Sidsel Krogh Kristensen vandt sølv i spydkast med 23,30 m (PR), i længdespring rakte 4,06 (PR) til 5. pladsen og hun blev nr. 8 i finalen på 80 m med 12.16 efter at have løbet 12.01 (PR) i indledende heat.

Hos drenge 12 år hentede Luca Torres Sølager guld i sine tre øvelser: 80 m blev vundet på 11.11 (PR), mens 200 m blev vundet i 28.78. (PR) Endelig tog Luca sejren i længdespring med 4,25.
Oliver Krath Hansen tog i samme aldersgruppe tre sølvmedaljer og tre fjerdepladser. På 80 m og 200 m var der dobbeltsejr til Viborg AM, da det var Luca, der var foran Oliver. Oliver løb 11.74 (PR) på 80 m og 29.21 (PR) på 200 m. Olivers tredje sølvmedalje kom på 80 m hæk i tiden 15.62 (PR), og han blev nr. 4 i længdespring med 3,97, i kuglestød med 5,75 (PR) og spydkast med 21,96.

I klassen drenge14-15 år deltog tre fra Viborg AM.
Tobias Krath Hansen fik bronze på 100 m i tiden 12.52 efter at have løbet 12.44 i indledende heat. 200 m blev løbet i 25.88 og gav en fjerdeplads, samme placering gav 21,27 (PR) i diskoskast. 4,87 (PR) i længdespring rakte til en plads som nr. 8, mens han i spydkast endte på 10. pladsen med et kast på 28,05.
Marius Skovsgaard Pedersen løb indledende heat på 100 m i tiden 13.87 (PR), kastede spyddet ud på 23,57 og sprang 4,39 i længdespring.
Johannes Wilhelm Busch kastede spyd og nåede ud på 20,55.

Stævnet blev suspenderet en halv time søndag, mens der var tordenvejr.