Træningskonceptet Løb-Motion

Har du en drøm om at komme i form - prøv Løb-Motion

Efter flere års pause starter en ny sæson med serieløb ”Rundt om Søndersø” med Viborg Atletik og Motion som arrangør.

Første løb er søndag den 7. oktober kl. 10.00 med start på Søndersøstien nedenfor Viborg Atletikstadion. Ruten er en omgang rundt om Søndersø (5.72 km).

Tilmelding til løbet sker på Viborg Atletikstadion, Vinkelvej 32 fra kl. 09.15-09.45 på løbsdagen. Det er gratis at deltage for medlemmer af Viborg Atletik og Motion. Øvrige deltagere betaler 25 kr. i startgebyr for hver løb man deltager i. Alle er velkomne til at deltage i løbene. Der tages tid på hver enkelt løber og resultaterne vil kunne ses www.viborgam.dk. Efter løbene er der væske m.m. til deltagerne.

Serieløbene afvikles den første søndag i månederne frem til og med april 2013, i alt 7 gange. Efter de syv løb kåres en samlet vinder for kvinder og for herre. De fire bedste placeringer i løbet af sæsonen tæller med. Ved point lighed bliver den samlede tid afgørende for den endelige placering.

Serieløbene startede oprindelig i efteråret 1987 og der blev gennemført 130 løb inden løbet blev lagt i dvale. Nu genopstår løbet, med samme rute, men med nyt startsted og mål.