VAM-portræt marts 2015: Anders Christiansen

Navn: Anders Christiansen
By: Viborg

Hvad laver du når du ikke er aktiv i Viborg AM?

Jeg er så heldig at jeg har mange bolde i luften. Er lige startet som efterlønner og er ved at finde mig til rette med det. Dagligdagen går med en daglig travetur rundt om søen. Lidt hjemlige sysler skal også klares. Besøg hos eller besøg af venner og bekendte. Vi elsker at rejse, og vi har altid løbeskoene med. Jeg samler også på frimærker, så alt i alt keder jeg mig ikke.

Hvilken sport dyrker du i Viborg AM?

Her må jeg fortælle at det stort set kun er Serieløbene jeg deltager i.

Hvor ofte dyrker du din sport?

Jeg forsøger at få løbet 2-3 gange om ugen. Tager den daglige gåtur rundt om søen. En ugentlig svømmeaften bliver det også til og så er jeg rigtig flittig til at tage cyklen i stedet for bilen.

Hvilket mål har du med din træning?

Ja, når jeg skal være helt ærlig, er det nok for at tabe mig og komme i bedre kondition.

Hvad er din bedste oplevelse med din sport?

Igennem alle de år jeg har løbet har der været mange store oplevelser. Lige fra første gang jeg løb hele vejen rundt om Søndre Sø til jeg løb et maraton sammen med min søn Henrik, der dengang var 12 år.

Er du aktiv sportsudøver om 5 år?

Det håber jeg sandelig at jeg er. Skal jeg runde Serieløb nr. 200 skal jeg jo være aktiv 7 år endnu, med mindre at Viborg AM sætter antallet af løb op på årsplan. (Tilføjet af redaktionen: Søndag den 1. marts løber Anders sit serieløb nummer 150)

En stor tak til Viborg AM for de mange muligheder klubben giver os viborgensere for at deltage i løbeaktiviteter i og omkring Viborg.


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her