VAM-portræt maj 2015 Lotte Poulsen

Maj måneds VAM portræt er Lotte Poulsen fra Viborg

Hvad laver du når du ikke er aktiv i Viborg AM?

Jeg er gift med Rene og har to skønne bonusbørn.

Jeg er uddannet kontorassistent og pædagog og arbejder i administrationen på Nørremarken i Viborg, hvor nogle af mine dage er meget stillesiddende.

I min fritid er jeg frivillig hjælper i Fit-all og skal også til at køre lidt mountainbike sammen med min mand.

Hvilken sport dyrker du i Viborg AM?

Jeg løber på Avismaratonholdet, og er rigtig glad for holdtræningen om torsdagen og at der altid er mulighed for at løbe sammen med nogle om søndagen.

Hvor ofte dyrker du din sport?

Jeg løber 3 gange om ugen og næsten altid sammen med min løbemakker Jette, for mig er det vigtigt at have en at løbe med, for så er det ofte nemmere at få løbeskoene på, også på en dårlig dag.

Hvilket mål har du med din træning?

I juni 2012 løb jeg mit første ½ maraton med Viborg AM, og det var super fedt, men efter et par sygdomsår, hvor min endometriose blussede op igen, blev løbet meget nedprioriteret. Jeg startede op igen her i januar og har valgt at mit mål i år er at løbe et par 10 km løb, jeg ved med mig selv at jeg ikke må lægge for hårdt ud. Jeg vil gerne op og løbe i et hurtigere tempo, men jeg ved også at jeg er nødt til at prioritere min fysiske tilstand.

Hvad er din bedste oplevelse med din sport?

Min bedste oplevelse var da jeg i juni 2012 gennemført 1/2 maraton. Den sejr det var, at løbe over målstregen og være helt vildt høj og død træt, den fornemmelse er svær at beskrive og skal bare prøves.

Men jeg synes også det er fantastisk når jeg er ude og løbe og hjernen slår helt fra og man glemmer hvor man er og det bliver helt meditativt, så går det hele op i en højere enhed.

Er du også aktiv sportsudøver om 5 år?

Jeg er helt sikkert sportsudøver om 5 år, og jeg håber stadigvæk at jeg løber.


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her