Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Skive AM afviklede i weekenden de danske ungdoms-mesterskaber i atletik indendørs i deres flotte hal. Stævnet blev afviklet med stor præcision og i en positiv ånd. Fra Viborg AM deltog 13 unge løbere og atletikfolk, der har klaret kravene for at stille op til DM. 6 af de unge havde debut til DM, da de lige er rykket op i 14-15 årsgruppen, som de yngste, der kan deltage.

Medaljer:

Det blev til to guld og en bronze, fire klubrekorder og 17 PR, samt værdifuld stævneerfaring ved et stort stævne.
Mest succesrig var løberen Ellen Nørgaard, der lørdag blev dansk mester på de 14-15 årige pigers 3000 m og søndag også blev dansk mester på 1500 m efter en flot slutspurt.
Bronzemedaljen blev vundet af Lynge Mejlvang Hansen på 3000 m hos 16-17 årige drenge.

Klubrekorder:

D14 200 m inde 25.60: Oliver Krath Hansen
D17 400 m inde 55.22: Tobias Krath Hansen
P14 60 m hæk inde 10.40: Caroline-Marie Rytter Nielsen
P14 4x200 m stafet inde 2.01.46: Caroline-Marie Rytter Nielsen, Sidsel Krogh Kristensen, Lucia Stengård og Cecilie Kræmmer Rasmussen

4x200 m stafet
6 Viborg AM (Caroline-Marie Rytter Nielsen, Sidsel Krogh Kristensen, Lucia Stengård og Cecilie Kræmmer Rasmussen) 2.01.46 KR P14

Drenge 14-15 år: