Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Flere lokale løbere fra Viborg Atletik og Motion tog medaljer og endnu flere fik personlige rekorder med hjem fra weekenden DM 10 km landevej, hvor de sammen med landets bedste løbere gav vinteren baghjul og leverede solide præstationer.

Dansk Atletik Forbund (DAF) afholdt søndag d. 24. marts 7. og sidste afdeling af deres vinterturnering Cross Challenge med distancen 10 km landevej. Afdelingen fungerede samtidig som DM. Viborg Atletik og Motion var repræsenteret med 16 løbere fordelt på såvel ungdom, seniorer som veteran løbere og både mænd og kvinder.

Sølv og bronze til kvinderne
Hos kvinderne kunne Ulla Binderup Jacobsen glæde sig over en sølvmedalje i K45 klassen, mens Louise Bækby Hansen i K35 klassen med tiden 37:41 min fik bronzemedalje og ny PR med sig hjem. Begge løbere er i øjeblikket i gang med målrettet træning frem mod Copenhagen Marathon 19. maj i år, som udover almindeligt motionsløb også er DM konkurrence.

Sølv til U20 drenge
Hos de helt unge drenge løb Peter Stisen, Ivan Riise og Emil Kortbæk Aarestrup sig sammen til en sølvmedalje i holdkonkurrence for U20 drenge. Alle tre løbere satte samtidig nye personlige rekorder. For Peter Stisen var weekenden løb første optræden for Viborg Atletik og Motion. Ivan Riise er eneste Viborg løber som har deltaget i samtlige syv afdelingen af Cross Challenge og foruden dagens PR og sølvmedaljen fik han også en samlet 6. plads blandt alle U20 drenge i Cross

Challenge Vinterturneringen.

Et hav af personlige rekorder
Løb er i høj grad en kamp mod uret og den vandt flere Viborg løbere ved søndagens konkurrence. Hele ni ud af de i alt 16 løbere kom i mål i nye personlige bedste tider. Samlet oversigt med tider findes andet sted på siden. Hurtigste af løberne fra Viborg Atletik og Motion var på dagen Magnus Højen med tiden 34:54, tæt forfulgt af Henning Bechmann (34:57) og Emil Kortbæk Aarestrup (34:58). Hos kvinderne var dagens hurtigste Louise Bækby Hansen med tiden 37:41. Alle tider gav nye personlige rekorder.