Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Lars Vels vinder af H.C. Andersen Halvmaraton 2013

Efter et taktisk præget løb krydsede Lars Vels som første løber målstregen ved søndagens H.C. Andersen Halvmaraton i tiden 01.13.59.

I kvindernes udgave af samme løb Sanni Pedersen stærkt og kom i mål som nr. 3 i tiden 01.25.19. En tid der samtidig rakte til forbedring af PR med over 2 minutter.

Som et af de få steder løber damer og herre for sig med separate starttidspunkter i Odense. Damerne startede således kl. 9 og herrerne først kl. 10 sammen med deltagerne i H.C. Andersen Maraton

En god dag på ”kontoret”
Lars Vels kom hurtigste til at lige stabilt i den førende gruppe hos herrerne. Om løbet fortæller han:
- Vi lå tæt i gruppen og særligt en løber begyndte på et tidligt tidspunkt at irritere mig, og dagens mission blev derfor ikke at tabe til ham. Jeg trak for erfaringerne og gjorde hvad jeg kunne for at lige pres på ham. Det gik efter planen og da han ved 18 km satte åbnede for slutspurten fulgte jeg med og efter et kort stykke med modvind mistede han modet og jeg rykkede fra.
Og således blev det altså en rigtig god dag på ”kontoret” for den rutinerede Lars Vels.

Træning betaler sig
Og for de kvindelige Viborg løbere blev det en god dag. Særligt Sanni Pedersen havde det helt store smil fremme. En flot 3. plads og lige så flot forbedring af PR blev det til for den stærke løber.
- Jeg er for alvor ved at være stabilt tilbage efter en lang skadespause og resultatet er høsten af mange timers træning henover sommeren. Det siger jo sig selv, at træning betaler sig, men det er alligevel super fedt, når tingene lykkes, som de gør i dag, fortæller Sanni.

3 Viborg piger i top 20
Foruden Sanni Pedersen var også klubkammeraterne Annette Bisgaard og Ditte Skovgaard-Hansen i aktion på dagen. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Viborg Atletik & Motion har mange stærke og godt løbende kvinder, således også denne søndag i Odense, hvor Annette Bisgaard kom i mål nr. i tiden 01.34.41, hvilket rakte til en 11. plads. Kort tid efter krydsede Ditte Skovgaard-Hansen i tiden 01.35.13 og sluttede dermed som nr. 16. Tiden rakte også for Ditte til ny PR. Hun havde håbet at komme under 01:35:00, men manglede altså lige det sidste og det var som sådan lige dele skuffelse og glæde over fornuftigt løb der fyldte Ditte efter løbet.

Lars Vels: 01:13:59
Sanni Pedersen: 01:25:09 (PR)
Annette Bisgaard: 01:34:41
Ditte Skovgaard-Hansen: 01:35:13 (PR)