Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Lørdag eftermiddag kunne Thijs føje endnu en DM (senior) medalje til samlingen, da det blev til sølv på 1500 meter distancen.

Også højdespringer Mads M. Larsen kunne tage hjem med en medalje om halsen, da han med et spring på 1.91 m sikrede sig en tredje plads og dermed en broncemedalje

Mads-Moos-191cm

Efter et intenst og meget tæt løb blev stortalentet lige akurat slået af Andreas Bueno (Aarhus 1900). Thijs blev noteret for tiden 3:49.52 og Andreas Bueno vandt med tiden 3:49.53.

TV Midt Vest fulgte Thijs ved løbet - se indslaget her

Artikel fra Dansk Atletik forbund

Også højdespringer Mads M. Larsen kunne tage hjem med en medalje om halsen, da han med et spring på 1.91 m sikrede sig en delt tredje plads og dermed en broncemedalje samt en ny PR.

Mads-ACTION-001

DSC 0219

DSC 0234

Thijs skal på banen igen allerde søndag eftermiddag, hvor det gælder 3000 m.  For Mads' vedkommende er næste konkurrence ved DMU næste weekend.