Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Guld og sølv igen

Sjette og sidste runde af vinterturneringen i form af DM i 10 km. landevejsløb, blev i dag afviklet i Fælledparken i København. En rundstrækning på 16oo m skulle gennemløbes 6,25 gange og det gode vejr havde fået et rekordstort publikum ud i Fælledparken.

Viborg AM havde en lille flok løbere til start, bedst gik det for Frederik T. Kapper, der vandt løbet for aldersgruppen 16-17 med tiden 34.11.

Også Ulla B .Jacobsen fik en medalje med hjem, da hun løb de 10 km. i ny PR på 37.29, det indbragte en sølvmedalje i klassen for kvinder 45-49 år. Frederik og Ulla gentog hermed placeringerne fra DM i 4 km. cross for 14 dage siden – begge er alsidige løbere i den danske elite.

Sune Andersen blev nr. 11 hos mænd 30-34 år i tiden 33.15. Hos mænd under 30 år blev Simon Foss Jensen nr. 19 i tiden 33.12, og i samme gruppe blev Rasmus Futterup nr. 27 i tiden 33.45.

Endelig deltog Kirstine Futterup, hun løb de 10 km. på 42.46 som gav en placering som nr. 6 hos kvinder 35-39 år.

Ulla B. Jacobsen fik en flot samlet tredjeplads hos veterankvinderne i vinterturneringen.