Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Fem af vore unge atletikudøvere og løbere deltog lørdag i et stort inde-stævne i Skives flotte atletikhal. Stævnet var sidste mulighed for at få placeringer på ranglisten, der giver adgang til at stille op ved DM den 3. - 4. marts – også i Skive.

Hos piger 16-17 år løb Kathrine Monberg to fremragende løb, først 1500 m i tiden 5.01.39, tæt på hendes udendørs PR. Efter et kort hvil løb hun derefter 800 m i tiden 2.26.23. Begge tider giver en plads ved DM inde.

Hos drenge 18-19 år stillede Joakim Lindhardt op på 400 m og havde sin debut på 200 m distancen. 400 m blev løbet på 55.05 tæt på udendørs PR, mens 200 m på 24.03 selvfølgelig var PR - også begge Joakims løb giver plads ved DM.

Mathias Skov Hansen, 14-15 år, deltog i højdespring, hvor det blev til 1,30.

Derudover var to 12-13 årige til start. De er for unge til at deltage ved DM, alligevel var stævnet åbent for deres aldersgruppe. Løberen Carl-Christian Burvil løb en 3000 m sammen med de ældre atleter, hvor han satte PR med flotte 10.33.66. Bjarke M. Pedersen deltog i hele tre discipliner og satte PR i de to: Kuglestød 7,73 (PR), 200m 34.49 (PR) og længdespring 3,70.