Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Mange af klubbens medlemmer havde snøret skoene og deltog onsdag ved nytårsløb. For klubbens bedste løbere blev det til hele fem podiepladser at glæde sig over fordelt på to forskellige løb.

Ved Sydbank Nytårsløbet (halvmarathon) i Herning erobrede Viborg AM løbere faktisk halvdelen af alle podiepladser.

Ved Sydbank Nytårsløbet (halvmarathon) i Herning erobrede Viborg AM løbere faktisk halvdelen af alle podiepladser.

Hurtigste Viborg løber i Herning var Chris Fischer. Han krydsede målstregen i tiden 01:13:37, hvilket rakte til en flot 2. plads. om løbet fortæller Chris:
- Jeg er tilfreds. Meningen var, at jeg ville løbe et løb, hvor jeg ikke tænkte på taktik, men bare fik testet, hvad jeg kunne, når jeg løb solo. Efter de første par kilometer løb jeg stort set med samme forspring til gruppen med Morten Stilling og Lars Vels resten af vejen".

Netop Morten Stilling sluttede som nummer 3 med tiden 01:13:46. Om løbet fortæller han:
- Jeg er rigtig godt tilfreds, selv om mere altid vil have mere. Men det er ny PR, og jeg er rigtig glad for at blive nr. 3. Lars Vels sagde ved 18 km, at nu skulle jeg bare løbe, og så kunne jeg 'vinde' vores gruppe. Det var fedt!

Foruden de to podiepladser sluttede også Lars Vels, landsholds aktuelle Kim Hansen og Erik Holm også i top 20.

Hos kvinderne føjede Ulla Binderup Jacobsen endnu en podieplads til den efterhånden ret så store samling. Hun krydsede målstregen i tiden 01:25:39 og blev dermed nummer 3. Om løbet fortæller hun:
- Jeg er rigtig godt tilfreds og fik det ud af mit løb, som jeg håbede på den her tid af året.
Ullas næste store opgave er Tokyo Marathon midt i februar.

Også hos kvinderne blev det fine top 20 placeringer til yderliegre tre løbere, i det Helle Blak Petersen, Kristine Møgelvang Horn og Belinda Ditlevsen alle gjorde fin figur.

Foruden de nævnte, var også mange andre Viborg AM løbere i aktion i Herning og speakeren ved præmieoverrækkelsen roste således klubben for det flotte fremmøde.

Nordea Nytårscup i Aarhus
Ved Nordea Nytårscup i Aarhus stillede Thijs Nijhuis, Maghus Højen og Morten Holm Lauesen til start. Thijs og Magnus på 10 distancen og Morten på 5 km.
Magnus jagtede ny pr på 10 km distancen og havde således arrangeret Thijs som hare. Om løbet fortæller Magnus:
- Ruten var ikke så hurtig, som  jeg havde håbet, og derfor kunne det heller ikke blive ny PR, selv om Thijs hjalp mig rigtig godt. Jeg er dog godt tilfreds med løbet og slog nogle konkurrenter, som er rigtig gode.

Se samlede resultater fra Sydbank Nytårsløbet her

Se samlede reaultater fra Nordea Nytårscup her

Ruten var ikke så hurtig, som  jeg havde håbet, og derfor kunne det heller ikke blive ny PR, selv om Thijs hjalp mig rigtig godt. Jeg er dog godt tilfreds med løbet og slog nogle konkurrenter, som er rigtig gode."