Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Viborg AM har haft 7 deltagere med til DGI landsmesterskaberne i atletik indendørs i Marselisborghallen i Århus. Resultatmæssigt gik det over alle forventninger, da de unge atleter kom hjem med ikke færre end 6 medaljer og en læng række personlige rekorder (PR).

DGI landsmester blev Mads Moos Larsen i højdespring med 1,78. I DGI regi stiller man op som senior, det år man fylder 18 år, så det var seniordebut for Mads og altså med en flot guldmedalje :-)

Hos drenge 14 år satte Bjarke Meyer Pedersen PR i trespring med 9,11, det rakte til en flot sølvmedalje. Bjarke satte også PR i kuglestød, med 8,12 som nummer 5 i konkurrencen.

Hos drenge 12 år deltog Kristian og Frederik Skov Hansen. Kristian Skov Hansen satte PR på 60 m i indledende heat tiden med tiden 9.85 og i længdespring rakte 3,33 til en 14. plads. Frederik Skov Hansen blev nr. 9 med 5,96 i kuglestød.

Hos piger 10 år deltog Josefine Bromerholm og Amalie Kanstrup, de blandede sig flot i toppen, og kom tilsammen hjem med 4 medaljer!
Josefine Bromerholm fik sølv i højdespring i ny PR med 1,05. Også kuglestød gav en sølvmedalje, Josefine stødte her 6,24, også ny PR. Endelig løb Josefine 60 m indledende i 10.83.
Amalie Kanstrup havde også en god dag, i det indledende 60 m løb satte hun PR med 9.98, det gav en plads i finalen, hvor 10.03 gav bronzemedalje. Amalie Kanstrup satte også PR i længdespring med 3,66 der gav en flot sølvmedalje. Endelig stødte Amalie kugle, hvor 4,72 gav en 6. plads.

Simone Krogh deltog hos 11 årige piger med 11.21 i indledende 60 m løb, PR i højde med 1,00 på en 6. plads og PR i kugle med 4,86, som nr. 11.