Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Den dynamiske og formstærke duo Louise Bækby Hansen og Ulla Binderup Jacobsen stillede lørdag d. 20. april til start ved Skjern Å Running Challenge på halvmaraton distancen. Foruden det individuelle løb deltog de to også i parmarathon løbet.

Suværene vindere

Med en samlet Parmarathon sluttid på 02:49:17 blev Louise og Ulla suværene vindere, da 2. pladsen blev vundet med en tid på 04:17:02. Louise Bækby Hansen blev samtidig samlet vinder af den individuelle halvmarathon distance. Hun krydsede målstregen i tiden 01:22:15. Ulla Binderup Jacobsen sluttede i tiden 01:27:02.

Debut på podiet

Endnu en Viborg kvinde har været en tur på podiet, som vinder. Kirstine Bach Storgaard vandt – og havde samtidig debut på podiet, søndag d. 14. april halvmaraton løbet ved Skjern Bank Løbet i Bramming. Hun løb i mål i tiden 01:36:07, som foruden 1.pladsen og rakte til ny personlig bedste tid på distancen.

Næste store mål for de tre løbere er Copenhagen Marathon søndag d. 19. maj.